saratex pilotjack Saratex Lesnik bodywarmer Saratex parka jas grijs rood Saratex poseidon Saratex werkkleding Saratex max C

Klantenservice

Bestellen

SaraTex is een distributeur van werkkleding. Wij verkopen aan iedereen die op zoek is naar betaalbare en professionele werkkleding. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Voor wederverkopers en dropshipping zijn er speciale mogelijkheden om te bestellen, informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Betalen

Via de webwinkel kan je simpel en veilig betalen met iDeal, Paypal, Bancontact of via bankoverschrijving. De bestelling zal direct na ontvangt van je betaling worden verwerkt. Vaste klanten en dealers kunt ook betalen met 14 dagen, dit kan je regelen met je contactpersoon. Let op je dient vooraf altijd 3 bestellingen vooruit te betalen.

Bezorging

Wij leveren onze producten in de gehele BeNeLux. Je bestelling wordt binnen 3-6 werkdagen via pakketdienst aan huis geleverd. Alle bestellingen leveren wij gratis in Nederland vanaf € 85,00 of bijdrage € 7,95 – Overige landen gratis vanaf  € 99,00 of verzendkosten € 9,95. Voor dropshipping gelden er andere tarieven en voorwaarden.

Producten

SaraTex is een distributeur van werkkleding. Wij verkopen aan iedereen die op zoek is naar betaalbare en professionele werkkleding. Onze producten zijn verdeelt in overzichtelijke categorieën en goed te combineren. Kwaliteit is getest en voor iedere sector geschikt voor intensief gebruik. Producten zijn betrouwbaar en duurzaam geproduceerd.

Retourneren

Heb je producten bij Saratex besteld en voldoen deze niet aan je verwachting? of klopt de maat niet? Dan kun je deze volgens de wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen aan ons retourneren. Je kan alle producten, in originele verpakking en ongedragen aan ons terug sturen.

Kosten retouren

Retourneren kosten € 6,95  en voor rekening en risico van klant. In sommige gevallen zijn er uitzonderingen voor de kosten. Indien je retour aanmeldt geef dan duidelijk de reden van retour zodat een medewerker de retour snel kan verwerken. Retour gegevens ontvangt je per e-mail.

Niet retourneren!

  • Producten met gebruikssporen (mag niet gedragen zijn)
  • Producten die opmaat zijn gemaakt
  • Producten met bedrukking
  • Zonder originele verpakking of product label
  • Na 30 dagen aangemeld

Annuleren

Een bestelling gedaan en wil je deze deze annuleren? Dat kan binnen 12uur na je bestelling of betaling. Je annulering zal door een medewerker worden beoordeelt en indien de betaling al is voldaan zal deze per direct worden teruggeboekt via dezelfde betaalwijze.

Garantie

Bestelling ontvangen? Controleer deze op productie of transport schade. Meldt ieder probleem aan onze klantenservice. De garantie op onze producten is 120 dagen bij normaal en geschikt gebruikt. Lees voor het wassen altijd de wasvoorschriften op het kledinglabel.

Bedrukken

BIj bedrukken op kleding vervalt de garantie van alle kleding. Bedrukken geschied ten allen tijden op eigen risico. Het ruilen of retourneren van kleding met bedrukking is niet mogelijk. Bij het vermaken of aanpassingen aan kleding vervallen de garantievoorwaarden.

Reparatie

Indien er problemen zijn met een product zal dit nooit worden gerepareerd. Indien het probleem binnen garantie voorwaarden en termijn valt zal er een vervangend product Gratis worden toegestuurd. Het beschadigde product zal moeten worden geretourneerd.

Voorwaarden

Op alle offerte`s en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Met alle aankopen ga je akkoord met onze voorwaarden zoals vermeldt op www.saratex.nl/algemene-voorwaarden. Reclamaties binnen 7 dagen na levering van de producten.